:P

hello:)
nu har jag presic vakanat nästan . haha:) idag så ska jag vara med en kompis :) han heter Felix:)
hihi. men nu måste jag göra mig i ordning!!
Kyss

Alla hjärtens dag!<3

Idag så är det alla hjärtans dag men jag har ingen att fira med :(
men jag ska inte deppa för det. nu så ska jag gå ut och städa min kanins bur.
kyss


Hello!

Hej:)

Nu sitter jag i min soffa och skriver för att ni ska läsa.:) nu sitter jag och väntar på mammas kompisar.:( tråkigt att vänta:( idag har jag ridit min lilla gulle plutt som heter sazzie och hon är värkligen bäst! och jag kanske ska rida henne i morgon också. vi får se. men nu kommer dom nog jag tyckte att jag såg dom . men njut av låten så länge tills jag kommer tillbaka.
Kyss


you belong whit me!


Den senaste veckan!

Hej !
Nu har jag världens trökigaste liv jag pluggar bara hela dagarna. nej jag bara skoja idag så har jag gått på stan och haft kul i går så var jag i stallet i förgår gick jag på stan med Felix i söndags red jag på min älskling Sazzie i lördags var jag på loppis med min mamma och syster mamma stod och sålde saker det var grymt kul. och i fredags så red jag min andra älskling Tuma. och nu ska jag logga in på Bilddagboken och sedan ska jag plugga.!:)<3.
KYSS!<3

This is it!


OMG!

kolla på denna vidion hur har man kunnat lära hästen något sådant . jag skulle vilja rida den hästen.


tylor swift - the best day


:)<>

hej nu har jag inte gjort så mycket . jag kom hem för en timma sedan för jag har varit på min teater men jag har inte hittat min kamera kabel så jag har inte kunnat lägga upp bilderna på mig och förpaningen. men jag lovar att göra det så fort jag hittar den. men nu har jag tänkt att plugga för att jag ska få bra betyg in för sjuan. jag går ju bara i sexan men jaja. men man får ju inte betyg fören i åttan. men när jag börgar i sjuan så vill jag ha en bra start och inte skolka och så.

Kyss

<3

Hej nu har jag slutat med veckans kändis för ett tag. så jag tängte att jag bara laddar upp låtar lite då och då.
Kyss


RSS 2.0